News

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Visie

Wij geloven dat een gedegen IP-advies en weloverwogen aanvragen alleen gemaakt kunnen worden in nauwe samenwerking met onze cliënten. Wij bouwen een vertrouwensband met elkaar op. Wij geven heldere en eerlijke adviezen en schromen niet om te waarschuwen wanneer wij geloven dat verwachtingen niet realistisch zijn.

Voor de uitvoering, procedures en rechtszaken buiten Nederland, Europa of PCT werken wij samen met patentgemachtigden over de hele wereld. Deze zijn geselecteerd op kwaliteit, ervaring en bovenal op hun trackrecord. Hetzelfde geldt voor handelsmerken, design en patentgeschillen, ook daar werken wij met specialisten over de hele wereld.

Dus…

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijke en doortastende benadering, naar patentgemachtigden met een no-nonsense B2B-aanpak, naar een adviseur met een frisse open blik, dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op en dan verkennen wij graag met u hoe wij uw ideeën en uw bedrijf naar een nieuw en hoger niveau kunnen tillen.

We kunnen veel en lang praten over de manier waarop wij werken. Maar kort gezegd, leveren confectie als het kan en maatwerk wanneer nodig
Door de jaren heen hebben we geleerd dat elke zaak weer anders is. We passen toe wat we geleerd hebben op elke unieke zaak.

Laat niemand zomaar weglopen met uw ideeën