Diensten

Octrooien (“Patenten”)

Opstellen van octrooiaanvragen, en alle handelingen die nodig zijn voor de verlening van het octrooi over de gehele wereld. Verder voeren we bezwaarprocedures (“opposities”) tegen de verlening van Europees octrooi van concurrenten, of verdedigen uw eigen octrooi wanneer deze wordt aangevallen in oppositie of in een rechtbank.

Beheer van uw octrooiportefeuille

Het beheer van uw octrooiportefeuille betekent voor ons het bij u wegnemen van de administratieve lasten, het bespreken van de strategie, het tijdig verschaffen van overzicht over uw portefeuille, en een persoonlijke bespreking en advies. Transparent, betrokken.  

Inbreuk advies en inbreukprocedures

Wij zijn ervaren in het adviseren van zowel octrooihouders als bedrijven die beschuldigd worden van inbreuk op octrooien. Indien mogelijk zullen we proberen om tot een vergelijk te komen, maar we weten ook hoe we zaken aan de rechtbank moeten voorleggen, en ze te winnen. Wij voeren rechtszaken altijd met ervaren IP (Intellectual Property) advocaten.

IP evaluatie / audits

We kunnen een IP evaluatie (“IP audit”) uitvoeren op de octrooiportefeuille van een klant, maar we kunnen ook de portefeuille van derden evalueren. IP audits zijn op maat gemaakte producten en verkregen middels een strategie die gedefinieerd is in nauwe samenwerking met de klant.

IP workshops en lezingen

Wij kunnen zowel ervaren octrooigemachtigden als studenten opleiden in de “nobele kunst der octrooien”, en met betrekking tot opposities, inbreukprocedures en IP in zijn algemeenheid.

Meer weten? Of vrijblijvend advies nodig?

 

Aarzel niet en neem contact op